ELECCIONS EUROPEES: EL VOT PATRIÒTIC

Tu decideixes: vota per la Independència de Catalunya

Tu decideixes: vota per la Independència de Catalunya

Aprofitem totes les formes de lluita

S’apropa el diumenge 7 de juny i convé estar preparats. Us ofereixo en format «pdf» un model de papereta electoral que podeu imprimir fàcilment amb la vostra impressora. Us adonareu és en un format de paper molt usual (DIN-A4) i en surten dues per full; caldrà retallar-lo per les línies puntejades en gris clar i així obtindreu les dues paperetes amb la mida màxima admesa (105 x 270 mm). Per a confegir la papereta he seguit la norma en vigor, a la qual se l’hi ha afegit una novetat, el codi de barres.

Atès que la candidatura presentada en la papereta per ara no existeix, com a logotip n’hi he posat un de meu el de la Confederació Catalana i també hi he introduït el codi de barres genèric del Parlament Europeu; el dia que la candidatura es presenti, tindrà el seu propi codi de barres. Per a compondre el codi he utilitzat la font tipogràfica C39HrP24DhTt, tal i com assenyala el BOE núm. 104.

Aquesta papereta la podeu fer servir tots els catalans i els no catalans simpatitzants amb la nostra causa ciutadans de qualsevol dels 27 estats membres de la Unió Europea. Fixeu-vos, al mapa interactiu, en les diferències de data electoral. Al Regne Unit són el dia 4 de juny, a Irlanda són el dia 5, etc. Un cop us haureu imprès la papereta, la doblegueu pel mig i la introduïu en un sobre electoral. Ho podeu fer a casa vostra mateix reciclant un dels que haureu rebut com a propaganda electoral.

Voteu amb llibertat, voteu per la Independència de Catalunya!

Tags: , , , , , , ,

4 Responses to “ELECCIONS EUROPEES: EL VOT PATRIÒTIC”

 1. Robert Surroca Tallaferro ha dit:

  Estimat Enric, això es molt maco i queda força be però es una manera com un altre de “no aprofitar totes les formes de lluita”. Ja se que els teorics representants que haurien de defensar les nostres posicions no ho fan com caldria -o com a nosaltres ens sembla que haurien de fer-ho- però no votar-los, o votar nul, o abstenir-nos es una manera d’obrir les portes d’Europa a l’enemic de Catalunya. Es deixar sense veu a la veu que s’acosta més a les nostres posicions. No pasarem amb un salt d’un extrem a l’altre, i la gradualitat del procés comporta aprofitar totes les ocasions per situar gent, més o menys afí, als llocs que pugui sentir-se la nostra veu: els muts no els sent ningú.
  Robert

  • admin ha dit:

   Afí no en veig cap en aquestes eleccions i, justament, no proposo l’abstenció, sinó un vot que es bo com qualsevol altre, encara més, és un vot de qualitat.
   O potser proposes de votar una llista estrangera? Avui una pila de suposades organitzacions independentistes (d’on?) han demanat el vot per la llista d’Herri Batasuna, igual que fa vint anys quan es presentà Catalunya Lliure, massa vots catalans “afins” es perderen a Euscal Herria.

 2. Pili ha dit:

  M’apunto a la teva proposta Enric. Gràcies per elaborar aquestes boniques paperetes. Jo havia decidit no votar o fer alguna cosa semblant a la que proposes tu, però molt més d’estar per casa.
  Entenc la manera de pensar d’en Robert Surroca però jo no puc votar als que avui en dia representen a ERC perquè ademés de comportar-se de manera contradictòria envers la ideologia del partit, doncs per si no en tens prou, dic, llancen un suculent esquer i que piquin els totxos …. I que consti que no tinc res en contra de l’Oriol, ans el contrari em cau bé, però m’emprenya que ens prenguin per ases duent a terme aquest tipus d’estratègies. Ja en tinc prou de sentir la cançoneta de que almenys són els que més s’acosten al nostre pensament. Així mai farem res de nou. Si per avançar s’ha de retrocedir… (com haguessin hagut de fer ells quan tocava), endavant les atxes!. Hem de ser ferms a tothora. Visca Catalunya lliure!

 3. Mariona ha dit:

  No sé si fer-te cas a tu o a en Surroca però, en tot cas, no sé imprimir la pape-reta que proposes perquè tampoc sé on o com trobar-la. Dinaré a casa. Pots fer-me una trucada? 93.219.81.34.

  Mariona