ACTUALITAT DES DE GAZA

manifestacio_gaza

Les dones, les primeres solidàries, i a cara descoberta

Avui s’ha fet efectiva la solidaritat
del «poble palestí» amb Catalunya

El nostre enviat especial a Israel, en Marc d’Egara, ha aconseguit d’entrar a la dita Franja de Gaza i ens ha fet arribar via satèl·lit (el Cat.osfèric) unes imatges impagables que demostren, després de decennis de solidaritat unidireccional per part catalana, que a la fi el «poble palestí» sotmès a la dictadura islàmica —perdoneu la repetició— de Hamàs ha vist la llum del nostre estel i ha sortit al carrer a mostrar la seua solidaritat amb Catalunya, que pateix de fa segles la catalanofòbia genocida dels veïns (República de França i Regne d’Espanya) i dels agents infiltrats a sou d’una altra potència estrangera (Estat del Vaticà) que prediquen —amb total impunitat— des de la Cope i des de la trona.

L’evident satisfacció de les autoritats municipals de la capital —és un dir— de Catalunya en veure aquestes imatges els ha fet declarar, exultants: «Ara tothom veurà la prova del nostre encert en subvencionar, durant anys, els parcs i jardins ‘palestins’; no hi fa res que a la realitat els diners serveixin per a subvenir els fons de pensions [de per vida] que cobren els pares dels suïcidaris [eufemisme per ‘assassins’] ‘palestins’, a la fi s’ha demostrat que ‘qui paga, mana’».

manifestacio_gaza2

"Vixca Catalunya"

Posats a oir més ximpleries hem demanat el seu parer a un que també durant anys i panys subvenciona ‘palestins’ des del desgovern tristpartit, en concret al «conseller» de l’escaire, especialitzat en reprimir catalans protestataris, qui no ha pogut estar-se de confessar: «Avui alguns dels ‘meus’ mossos han celebrat la bona nova que ens arriba des de Gaza i han fet vaga de zel ‘inversa’». No hi ha hagut manera de fer-li aclarir en què consistia la vaga de zel «inversa», sort que el nostre redactor a Barcelona s’hi ha trobat involuntàriament. Tot seguit el seu relat.

Els mossos en vaga de zel "inversa"

Els mossos en vaga de zel "inversa"

«Conduïa el meu cotxe Carrer Gran de Gràcia amunt quan, en posar-se verd el semàfor de la Travessera de Gràcia, ningú no s’ha mogut. Ha passat un quart i, en plena samfaina de botzines, un vianant m’ha fet saber que el vehicle matrícula CME 1232 feia gairebé vint minuts que s’estava aparcat i sense cap integrant de la patrulla a la vista al mig del carril bus del Carrer Gran, a l’alçada del xamfrà amb la Rambla del Prat, impedint el pas dels autobusos municipals i, de retruc, tota circulació rodada. La congregació de públic al voltant del policíac vehicle ha crescut, així com la cridòria: ‘volem la grua, la grua volem…’. A la fi, ja eren les dues de la tarda, un despentinat mosso que venia corrent de no se sap on ha retirat el vehicle entorpidor, enmig de la riota general i els sonors insults dels presents, sense donar tampoc igual que el Saura explicacions, ni als de la guàrdia urbana que ja s’hi havien presentat brandant el talonari de multes pre-omplertes (com és costum d’aquest benemèrit cos ‘ciutadà’). La grua encara l’esperem, però l’aturada ha provocat un col·lapse creixent que ha tallat la Diagonal i el Passeig de Gràcia.»

"Visca Macià, Mori Cambó!"

"Visca Macià, Mori Cambó!"

Tornant a agafar el fil principal d’aquest apunt, em plau de fer constar que la sobtada no per menys esperada mostra de solidaritat amb Catalunya ha fet que se substituïssin les fotografies dels assassins per preclars patriotes catalans, a la imatge ho podeu veure, a l’esquerra del nen-metralleta d’això que els diaris i els noticiaris en diran una «víctima innocent» hi podeu veure la foto de l’Avi Macià. En fi, no us atabalo més, les imatges parlen per si soles.

"Visca la Confederació Catalana!"

"Visca la Confederació Catalana!"

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to “ACTUALITAT DES DE GAZA”

 1. Antoni ha dit:

  M’encanta la ironia d’aquest text, i, sobretot, la foto del nen amb la metralleta: desmunta tot un seguit de mites de la pijoprogressia nostrada. Llàstima que, avui mateix, el City Council de la nostra benvolguda Barcelona hagi enviat un missatge (http://www.mogaza.org/news-Barcelona_Statement_Eng.htm) de suport als palestins de Hamàs (ho ha enviat a la ciutat de Gaza, però no oblidem qui Gaza està governada per un grup terrorista). I ni un sol mot sobre el dret a viure en pau dels israelians, ni dels coets del terrorisme islàmic, ni dels suïcides,… res!
  Ah! I fot-li fort a TV3! Les notícies del tal Pepe Garriga d’avui diumenge 4 de gener al vespre han estat un clar exemple de com no ha de ser mai una crònica sobre un conflicte: declaracions només d’una part; comentaris irònics sobre l’altra part, judicis de valor en base a futuribles,… en fi…una pena.

 2. I perque en Abu Amar Pepe Garriga de TV3 amaga aquesta informació, i en canvi diu que Israel atacà per terra, mar i aire. Lo del mar d’on ho ha tret?

 3. Alexandre Pineda Fortuny ha dit:

  Bona facècia! El Pepe garriga de TV3, segur que ho endevino, deu ser del pscPSOE.

 4. Joan Pich i Pons ha dit:

  Si és que com resa la dita…

  EL QUÈ ENS CAL ÉS UN EXÈRCIT COM EL TSAHAL

  O això o haurem de menjar merda de la cuina Garriga-Tardà pels segles dels segles amen.

  Parlan d’Adolf Garriga, algú sap quines són les seves fonts d’informació? Està a Jerusalem, no? Creieu que contrasta 3 cops cada informació que publica?

  J.

 5. frank dubé ha dit:

  Bevolgut Enric:
  Estic cercant un poble a tot el món que sigui tan ruc com el poble català que
  ja s´ha oblidat de la cançó que cantaven els exèrcits appanyols a l´entrada a Barcelona el 26 de genr del 1939 amb la melodia del “Cara al sol”:
  Catalán judio y renegado
  pagarás los males que has causado. arriba escuadras a vencer. que en Eppaña empìeza a amanecer.
  Nosaltres serem els jueus d´Israel en el moment de declarar la nostra Independència.Intentaran llençar-nos al mar amb totes les forces de “tierra, mar y aire”. Ja tenim el telèfon d ´”El primo de Zumosol” quan arribi aquest moment?
  Una encaixada
  FRANK DUBÉ

 6. Quan he llegit l’encapçalament, m’he plantejat si seguia llegint o no. Ho he fet i he descobert la ironia del text. M’ha semblat molt bó. Felicitats.