NOMÉS MIL MILIONS DE PESSETES

Digues-li Car[all]ot i empaita’l…

Sis milions d’eurons, a la immobiliària respiraren tranquils, allò que semblava impossible s’esdevingué: per fi s’havien venut la darrera «ganga» a Barcelona. Passeig de la Bonanova, núm. 30, davant per davant de Ganduixer, un àtic de primera, més de 500 metres quadrats, amb cinc places d’aparcament, mobles de cuina Boffi, electrodomèstics La Gaggenau, cuina de disseny En Linea Bcn, piscina exclusiva per als veïns (d’entre els quals un dels millors futbolistes del Barce).

En plena ofensiva de Madrit contra els corruptes catalans, algú podria explicar-me d’on pot traure un fracassat i bandejat pel seu propi partit mil milions de les antigues pessetes per a comprar-se una segona residència (que no desgrava)? De la primera, a Tarragona, ja en vaig donar notícia al bloc fa un any (el 31 d’octubre del 2008). Ahir la indiscreció del treballador d’una empresa de serveis em confirmà allò que un bon amic m’havia assegurat el passat dia 3 d’octubre. Amb tot, fa uns dies un mitjà digital en parlava a l’inrevés, és a dir, afirmant que no s’havia pogut demostrar la compra per part de l’interessat o per familiars seus.

«Messié» le Garsón, vol dir que no s’ha errat de corruptes aquest cop també?

Tags: , , , ,

4 Responses to “NOMÉS MIL MILIONS DE PESSETES”

 1. Miquel ha dit:

  Jo com sant Tomás, si no veig el certificat del registre de la propietat, no m’ho crec. No perque no sigui posible, sino perque es imposible que sigui tant burro. Segur que si l’ha comprat ha estat per a una fundació humanitaria de defensa dels maputxes. ( o potser es un “pis franc” per etarres arrepentits.)
  Alcorcoooooon, Alcorcoooooon, oeeee, oeeeee, oeeeeee

 2. Didac ha dit:

  Voleu dir que l’ha pagat bitllo-bitllo? Més aviat, haurà fet una hipotequeta. En 500 m2 podem viure una desena llarga de persona. Si suposem que totes i cadascuna tenen uns bons salaris no hi ha raons perquè no ho puguin pagar. [/funció lliri a la mà off]

 3. Miguel ha dit:

  I dels pisos dels de convergència no en dieu res?
  També seria interesant destapar tot el que han pogut robar en 23 anys…

  • Bilow ha dit:

   Miguel, en aquest post s’hi parla d’un cas concrect, i el fet que d’altres ho fassin malament no exculpa pas a aquell venut fill de guardia civil, per molt enamorat que n’estiguis.
   Així que guarda les teves fal·làcies tripartidistes i ves-les a vomitar on gentussa amb el QI d’en Vendrell et vulgui escoltar.