SORPRESA A WASHINGTON DC

Ariadna Gil i Viggo Mortensen en una fotografia publicitària de la pel.lícula

Ariadna Gil i Viggo Mortensen en una imatge publicitària de la pel·lícula

Catalans a per tot

Arribar a la capital de l’imperi (el de veritat, no la merdeta amb capital Madrit), engegar el televisor, posar-hi el primer canal que hi surti sense mirar el comandament a distància i trobar-te amb l’Ariadna Gil actuant en anglès amb el seu accent català, té el seu marro.
Som als EUA des de fa una setmana i gairebé toca de tornar. Si us haig de ser franc, m’hi quedaria, si més no una llarga temporada. Només pels arbres paga la pena de romandre-hi, quins arbres, quins boscos!; també per a investigar les arrels catalanes d’aquest gran país, ara per ara ignorades: però hi són!
M’ha agradat Appaloosa. N’havia vist una versió antiga, però aquesta estrenada el 2008 no la coneixia. Després de veure-la he entès perquè no fa gaires dies en Viggo Mortensen parlava en correcte català a Sitges…

Tags: , , , , , , ,

One Response to “SORPRESA A WASHINGTON DC”

  1. Miquel ha dit:

    Enric, digali de part meva a la Hill que tenim un aeroport collonut, i que comenci a enviar els avionets, i que ja pot anar treslladant totes les seus ibèriques d’empreses americanes cap a Barcelona.
    Bones vacances.