PARLAMENT DEL PRESIDENT HERIBERT BARRERA

«Si volem la Independència
ens hem d’espavilar i anar ràpids»

Al dinar del passat 8 de juliol, els companyons de la Colla del Dimecres de nou gaudírem amb la participació de l’estimat president Heribert Barrera, just dos dies després d’acomplir-se el noranta-dos aniversari del seu natalici. N’Heribert Barrera ens respongué amb el seu reflexiu enraonar a les qüestions que li plantejàvem entre plat i plat. Al moment de les postres la conversa se centrà sobretot a l’entorn de la possibilitat, promoguda per en Joan Carretero amb el Reagrupament, de presentar una candidatura patriòtica a les properes eleccions al Parlament regional català en vistes a la declaració unilateral de la Independència de Catalunya.

Atesa la transcendència de les respostes del nostre il·lustre comensal, i amb el seu permís, en acabat el dinar em vaig permetre de gravar-li en vídeo un parlament a tall de resum del seus pensament i recomanació actuals. Pel fet de no disposar d’un micròfon extern, la càmera captà el soroll ambient del restaurant, dificultant-ne així la comprensió del discurs del president Barrera. Mercès a l’auxili d’un tècnic de so per fi us puc oferir a la vostra atenció aquell vídeo. Té una durada de cinc minuts i mig, però que ben aprofitats!

Vegeu i escolteu:

Parlament del president Heribert Barrera from Enric Borràs on Vimeo.

copyright by Enric Borràs, editor
És permesa la reproducció, per a fins no lucratius, sempre que es mencionin l’autor i el seu web: http://enricborras.cat
Vídeo gravat a les quatre de la tarda del dimecres 8 de juliol del 2009 al menjador del Restaurant Tarrida de Barcelona

Tags: , , , , , , , ,

6 Responses to “PARLAMENT DEL PRESIDENT HERIBERT BARRERA”

 1. Imma Albó ha dit:

  No he captat res o gairebé res malgrat les ganes que en tenia. La gravació és molt dolenta. Ho sento, però com que intueixo el què diu, malgrat no sentir en prou claredat res de res, el felicito i us felicito igualment.

 2. J. M. Murià ha dit:

  S’ha de recolzar i difondre força el que diu l’admirat senyor Barrera.

 3. ALMOGAVER ha dit:

  mira enric encara no se com he parat al teu bloc…pero et felicito noi…
  i m’emociona i indigna la precarietat del video. d’aquest patriota un catala i patriota 365 dies any rera any sense defallir ni un sol dia. dels poquissims que sobrevisqueren a un empresonament i tortura del nacioanl socialisme. que no fou professor universitari per negar-se a jurar “los proncipios del movimiento”… com es que aquestes declaracions no s’en fa resso ni vilaweb o radiocatalunya.ca tenen noticia d’aquestes declaracions? casi catecumeniques ( per sa precarietat de medis i epic valor.. d’aquesta patriotica i geganta amina que es en heribert barrera als seus 92 anys?
  en fi gracies enric borras.
  segu que a la illa avalo ont descansa el nostre pare carlemany leonor d’aquitania arthur en r.de lauria …patriotes com l’heribert companys i tu mateix sereu admesos i complimentats.

 4. Pili ha dit:

  Mercès per fer-nos-en partícips.
  Molts ja estem convençuts de que aquesta és la via que més possibilitats té de guiar-nos cap on ens mereixem i ens hi esmerçarem segons la nostra vàlua per contribuir a dur-ho a terme tan bé com sapiguem, deixant prejudicis i escrúpols al marge que ens poguessin arribar a impedir col·laborar amb segons qui. L’important és la prioritat que ha de ser la mateixa per a tots els patriotes: la indepèndencia. El que em preocupa és l’encertada frase del Mestre Barrera: “tants caps, tants barrets” que sempre ha estat l’obstacle més ferreny a l’hora de posar-nos d’acord per decidir com lluitar pel nostre gran desig, que és la llibertat. En nom d’aquesta hem d’unir-nos i bastir la gran força que trencarà segur, segur, les cadenes que ens fermen. Visca els patriotes! Visca la Terra Lliure!!

 5. frank dubé ha dit:

  Benvolgut i preuat Enric:
  Com saps molt bé, aquest PATRIOTA em va fer l´honor de rebre´m al Parlament quan n´era President i acceptà ser el meu Padrí d´enllaç matrimonial al ensems que beneïa el meu K7 gravat el 1978 “Coneixeu el vehí?”.
  De la mà teva, d´en Carles M. i Espinalt, de n´Heribert Barrera, d´en Joan Ballester etc. vaig reforçar i encarrilar el meu independentisme latent.
  No cal dir que, els deixebles del Professor Espinalt estan tots d´acord amb el diagnòstic del President i lluitarem per aconseguir la llibertat de Catalunya amb tots els mitjants de que poguem disposar.
  Una forta encaixada i….CORATGE ENRIC!!