PER FEIXISTA I PER CABRÓ, SAURA DIMISSIÓ!

Hail, Saura

Hail, Saura

Prou d’impunitat!

Per fer aquest apunt he deixat passar dotze hores des d’ahir a quarts de dotze de la nit quan, per la telefonada de l’Enric —el meu fill gran—, vaig saber que la policia els havia agredit i atonyinat de valent, a ell i al Jordi —el meu fill petit— mentre ambdós treballaven cobrint la informació de la darrera manifestació del dia a Barcelona.

Tanmateix la indignació que m’envaí a darrera hora d’ahir no ha minvat, per contra creix per moments. Li tinc ganes al Putosaure, li vull fotre una manta d’hòsties i fer-li la cara nova, trencar-li-la; ho confesso públicament, com a català i com a pare ultratjat per la policia que se suposa ens ha de protegir, em veig forçat a l’acció directa; això sí, per imperatiu ètic.

La impunitat en què s’ha instal·lat bona part de la classe política «catalana» l’hem d’acabar ni que sigui amb l’últim recurs a la nostra mà: la defensa pròpia. Aquesta «pijo progressia pseudo esquerranosa», hereva de Franco i d’Stalin, l’hem de foragitar de casa nostra: que se’n vagin! Que fotin el camp a Madrid, a Moscou o a la Meca. I per ajudar-los a decidir-se caldrà demostrar-los-hi que, si es pensaven tenir l’exclusiva de la violència, van molt errats.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

10 Responses to “PER FEIXISTA I PER CABRÓ, SAURA DIMISSIÓ!”

 1. Miquel ha dit:

  http://societat.e-noticies.cat/els-mossos-agredeixen-premsa-identificada-27192.html
  http://www.youtube.com/watch?v=6hv6DSyyHUA
  Han dit a la arradiu que els mossus es van treure les identificacions. Potser el camí es fer una denuncia a TOTs per aquest motiu, que imcompleix la llei.

 2. Alexandre Pineda Fortuny ha dit:

  Ho sento molt que rebessin els teus fills, comprenc el teu enuig i l’emprenyada total. L’aspecte més preocupant, és la incapacitat d’aquests polítics que governen i no saben fer ni una passa cap a instaurar un sistema que ens permeti mantenir a la societat desperta, per tan allunyada dels imaginaris ecspanyols, esperonada per assolir la democràcia, que a Catalunya vol dir la Independència.

 3. Robert Surroca Tallaferro ha dit:

  Obviament els mossos obeïen ordres, si els comanaments policials no van preveure que una actitud massa agresiva se’els podia girar en contra demostren incompetència.
  Aquestes actituds, que eren lògiques en els “grisos”, policies d’una dictadura; son intolerables en una policia democràtica
  Cal tindre molt present que els estudiants d’entrada no van actuar amb violència; van replicar a la agresivitat i als cops.
  Però l’ultima responsabilitat es dels dirigents polítics que van donar les instruccions de com actuar. Ja fa temps que Saura demostra no donar la talla pel càrrec que ocupa.
  Que plegui!!! I que hi diu ERC ?

 4. Claudi Romeu ha dit:

  Lamento l’atonyinament dels teus fills, per part d’aquests indignes mossos a les ordres d’un indigne, que encara que nascut a Catalunya, actua com un espanyol més. És inacceptable que tinguem uns polítics amb tan poca talla i entregats als ocupants. La cosa ve de dalt de tot, que volem que faci un Montilla, que no sigui altre cosa que exercir d’espanyol? És hora de dir prou, de fer fora aquesta gent per feixistes, i per traïdors al seu i nostre país.

 5. jaume ha dit:

  Sento molt que sempre rebin els mateixos…
  Però aixo ja fa molt temps que es veia vindre,fa temps que l’exercici de la Democràcia es una mera formulitat.
  Crec,desde la meva mes humiltat que la paraula es:ORGANITZACIO.
  Hem d’organitzar-nos perquè això anirà a més.

 6. Renzo ha dit:

  Per mi l’excusa que els mossos obeïen ordres, no és cap descàrrec. Son tant culpables com els què manen. Que canvïin de feina, si no volen ser-ne els còmplices més fidels (els darrers de la cadena, però còmplices al cap i a la fi) d’una actuació lamentablement humana. A més no crec que cap alt càrrec demanés que descarreguessin contra la premsa gràfica, i en canvi ells van fer-ho. La mala premsa dels mossos d’esquadra està totalment justificada quan es veuen accions com les de dimecres, o com constates en la teva pell la prepotència amb què alguns et tracten quan et paren per posar-te una multa. Per molt que després facin anuncis (pagats entre tots, igual que tots els sous policials i polítics) fent-nos creure que estan totalment al nostre servei i que és una policia de proximitat. PROU PRENDRE’NS EL PÈL. Menys policia i més civilització.

 7. Joan Capellà ha dit:

  Enric,

  Quan aquest matí veia les imatges per la tv3 no em creia el que estava veint. És indignant el que ens passa amb el mossos i amb els que els dirigeixen. Però és el resultat natural del desgovern que patim. Davant de la crisi no hi ha un líder capaç d’encoratjar el poble de Catalunya a superar, si més no, el desànim i el desgavell general a què ens ha portat aquest “pacte” d’esquerres. No hi ha collons d’agafar el toro per les banyes i dir les coses com s’han de dir. I de depurar responsabilitats, ja veieu com va la cosa. Ningú cau, tots agafats a la cadira. Si continua aaquesta situació, al final tindrem vergonya (no l’orgull d’altres temps) de sentir-nos catalans.

  Penso que les imatges que s’han vist sobre la càrrega policial dels mossos llançant-se els nostres fills i filles no té perdó i segur que hi ha un forat per on la llei pot intervenir i jutjar els individus que, protegits amb el casc i la porra, han colpejat físicament els joves manifestants i, moralment, han acabat de rematar totes les persones que volem seguir vivint en democràcia, amb el dret indiscutible de protestar davant la injustícia.

  Quina vergonya!

  Joan

 8. Núria Inglès ha dit:

  Sento molt el què els ha passat als teus fills, Enric, i més tenint en compte que eren allà treballant.
  De debó que els hem de fer fora a tots, TOTS, doncs ens estàn podrint la pàtria. Però… de dimissions… em sembla molt que de moment no en veurem ni una.
  Segueix amb aquesta força que et caracteritza i que tambè ens dóna empenta a nosaltres.
  Salut i Independència!!*!!

 9. Miquel ha dit:

  Si no aprofitem els malestars provocats per la situació de l’ensenyament, per la crisi economica, per l’oferta de 1.200M€ quan el DF es de 17.500 M€, per la merda del Estafut, per les constants provocacions (dels C’s, BerlinAir, etc), i pel mode de governar del partit trinazi (2.800M€ mès en nomines, els informes, les limitacions/multes, els mossos, etc), es que no ens mereixem la Devolució.
  Quin es el deficit de la Seguretat Social ? Aqui no tenim empleos comunitarios i tenim molts autonoms sense dret a subvenció d’atur.

 10. Un català més ha dit:

  Si els teus fills no haguessin estat allà al mig, sino més allunyat de la càrrega policial no els hi hagués passat res.
  Només es poden veure a unes imatges que els reporters gràfics es posen a tocar a la policia i als estudiants.
  Amb situacions d’aquestes els que està allà al mig s’ho busca.
  El rector de la universitat ha tingut quatre mesos de paciència. A dins a la universitat no hi hagut cap càrrega i els estudiants han marxat pacificament, quan la policia els hi ha demanat, en canvi a l’exterior no han volgut fer cas de les indicacions i passa el que havia de passar.