HOMENATGE A EN JOAN BROSSA

brosso
brosses
Brossa
brossem
brosseu
brossen

Per a
l’abloccedari

Enric Borràs, editor
30-XII-2008

Tags: , ,

One Response to “HOMENATGE A EN JOAN BROSSA”

 1. Josepmiquel servià ha dit:

  Magnific el teu poema, Enric. I molt brossià.

  Jo també t’envio, en correu apart, perquè me’l vehiculis a través del teu magnífic bloc, el meu petit homenatge. Són dos petits poemes que figuren, ja dedicats a ell, en el meu llibre “La barca encesa”. Així mateix, t’adjunto una simpàtica foto que ens vam fer en Brossa, la seva muller —la Pepa Llopís— i jo, després de ser copartícips en un col·loqui.

  Suposo que has rebut la meva nadala, enguany audiovisual. No et perdis la que penjaré a la xarxa el dia de “Reis”. Crec que et divertirà.

  Moltes gràcies i molt bon any!.

  Josepmiquel.